Nyhetsbrevet Ideelt Sett

Ideelt sett ble etablert i 2005. Det er et uavhengig digitalt nyhetsbrev for informasjon, nyheter og debatt om innsamling, kommunikasjon, ledelse og rammevilkår for ideell og samfunnsnyttig sektor. Ideelt Sett eies og utgis av Stiftelsen Soria Moria.

Ledende nyhetsbrev siden 2005

Målgruppen er ansatte i organisasjoner, leverandører og andre som har interesse for sivilsamfunnets rammevilkår eller informasjon av innsamlingsfaglig karakter. Ideelt Sett benyttes som referansekilde av flere nyhetsredaksjoner. Nyhetsbrevet representerer norges største innsamlingsfaglige miljø og er den ledende nyhets- og kunnskapsformidler for ideelle organisasjoner i Norge.

Vi ønsker å påvirke, utvikle og forbedre

I løpet av 8 år har Ideelt Sett tatt rollen som det ledende og viktigste nyhetsbrevet for ideell sektor. Vi forsøker alltid å ligge i forkant med nyheter, reise debatter og ta noen vanskelige diskusjoner. Målet er å fungere som sikkerhetsventil i en bransje som er preget av mye forsiktighet og kanskje overdreven respekt. Som uavhengig og nøytralt talerør tør vi ta den vanskelige debatten der konsensusprinsippet ofte får andre til å tie.

Deling av kunnskap styrker hele sektoren

Vi brenner for deling av kunnskap og kompetanse, og deler med alle gjennom våre nettverk. Ideelt Sett er en søkbar kunnskapsbase. Antall lesere øker jevnt og trutt, noe vi oppfatter som et signal om at vi dekker et viktig behov.

Fakta om Ideelt Sett

  • Stiftelsen Soria Moria er utgiver og eier av merkevaren Ideelt Sett
  • Konstituert redaktør er Jan Olav Ryfetten
  • Ideelt Sett er medlem av Fagpressen
  • Ideelt Sett arbeider etter Redaktørplakaten og Vær Varsomplakaten
  • Utgivelser: Ca 40 pr. år
  • Opplag: 1740 pr. 1. desember 2013

Vil du bidra?

Vi ønsker å styrke og videreutvikle merkevaren Ideelt Sett. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å bidra med innlegg om saker du brenner for.

Kontaktinformasjon

Daglig leder Jan Olav Ryfetten: ryfetten@somo.no – mobil 90 20 15 00.

Vil du motta Ideelt Sett?

Det er gratis å abonnere på Ideelt Sett. Du kan selvsagt melde deg av når som helst, og vi distribuerer ikke dine kontaktdata til andre. Klikk  her for å melde deg på nyhetsbrev.