Jakten på prosjektinntektene - Tilskuddsportalen

Nicolaas Kippenbroeck, Tilskuddsportalen

 

Hvor mye tid bruker du og din organisasjon på å finne frem i jungelen av offentlige og private tilskudd og støtteordninger? Mange organisasjoner går glipp av verdifulle inntekter fordi man ikke kjenner mulighetene. Årsaken er ofte kapasitetsproblemer internt: Det kreves store ressurser å holde seg oppdatert om tilskudd fra det offentlige, stiftelser, fond og legater.

Nå finnes en komplett oversikt – få oversikt over 2000 tilskudd rett i innboksen!

Tilskuddsportalen er en komplett oversikt over 2 000 tilskudd, fond og legater i Norge: Statlige, offentlige og private tilskudds- og støtteordninger.

Stiftelsen Soria Moria har invitert Scan4news som har laget Tilskuddsportalen til å presentere nye muligheter for organisasjonene. Portalen gir en unik og oppdatert oversikt over alle søknadsmuligheter. Organisasjonene kan spare mye tid sammenlignet med å lage egne oversikter som er ressurskrevende å oppdatere. Tilskuddsportalen gir mulighet for løpende nyheter om tilskudd, nye søknadsfrister og endringer.

  • Frokostseminar 14. februar kl. 09.00 – 12.00
  • Frokosten står på bordet 08.30!
  • Sted: Forstanderskapssalen, DNBs lokaler, Øvre Slottsgate 3, Oslo
  • Påmelding innen 12. februar: Send SM TP <navn, e-post, organisasjon> til 2377
  • Pris: Betalende deltakere i nettverket til Stiftelsen Soria Moria Kr: 350,-. Andre kr. 550,-. Faktura sendes organisasjonen.

Agenda

  • Bli kjent med Tilskuddsportalen med tilhørende funksjoner
  • Få tips om hvordan du jobbe mer strategisk i organisasjoner, lag og foreninger for å øke tilskuddsfinansiering av egne aktiviteter
  • Nye strategier, tips om søknadsskriving og tilskudd

Kursholderen

Kompetanse- og samhandlingssjef, Nicolaas Kippenbroeck i Scan4news, holder inspirerende kurs om hvordan kommuner og organisasjoner kan bli bedre på samhandling ved å bruke verktøyene Tilskuddsportalen og CrossWall. Han forklarer hvordan du kan skrive effektive søknader og tips om tilskuddsøkonomien. Han har bakgrunn som pressefotograf, fotosjef i ulike aviser, daglig leder i Norges største fagpresseforlag; LO-Media, samt 10 år som kursleder ved institutt for journalistikk.

Mer informasjon om tjenesten her

For spørsmål eller påmeldinger av mer enn to personer fra samme organisasjon: berg@somo.no (Øystein Berg)

 

 

Legg igjen kommentar