Ny politisk vaktbikkje søker innsamlingsansvarlig

Lurer du på hva politikerne egentlig gjør på Stortinget? Holder de ord gjør det enkelt å sjekke hva partiene stemmer og lover i saker du er opptatt av. Som årets vinner av Reklame for Alvor, vil Holder de ord også være avsender av årets største politiske reklamekampanje som vil gå i flere kanaler og på alle flater fra mai og frem til valget. Målet er å bli den foretrukne kilden for fakta om norsk stortingspolitikk.

Vi er på jakt etter en erfaren innsamlingsansvarlig som kan lede våre innsamlingsaksjoner. Ditt viktigste ansvar vil være å utforme og lede innsamlingsaksjoner, følge opp eksisterende givere, samt utvikle nye donorrelasjoner. Du vil selv kunne sette sammen ditt eget team. Den ideelle kandidaten er initiativrik, har høy arbeidskapasitet og integritet, og innehar et solid nettverk. Elsker du høyt tempo og kampanjearbeid for en god sak? Da vil vi gjerne snakke med deg! Betingelser avtales etter erfaring.

Les mer om stillingen her eller ta kontakt med daglig leder Daniel Rees på 99452400 eller daniel@holderdeord.no.

Legg igjen kommentar