14000 nye faddere - SOS-barnebyer gjør det igjen!

Foto: SOS-Barnebyer

I den hektiske desemberoppkjøringen har TV2s artistgalla og SOS-barnebyer sopt inn 14000 nye faddere. Det er et resultat som er svært godt, nesten utrolig høyt.

Generalsekretær Svein Grønnern uttalte følgende etter innsamlingskvelden:

-          14000 nye SOS-faddere under TV-kvelden er et helt fantastisk resultat, og heldigvis fortsetter folk å melde seg. Resultatet gir først og fremst et trygt hjem til veldig mange flere barn, og det er vi utrolig takknemlige for.

SOS-barnebyers målsetting for kvelden var 5000 nye faddere. I en pressemelding fra Intelecom som var teknisk tilrettelegger også for denne artistgallaen, får vi noen interessante tall:

  • Hele 5000 av de nye fadderne brukte muligheten til å sende kodeord ”fadder” til nummer
  • 1000 valgte en teknisk registrering mens de ventet i telefonkø.
  • De resterende 9000 ble registrert som faddere etter å ha snakket med noen av de som bemannet callsentrene den kvelden.

Det som videre vil være interessant er å se om forholdstallene endrer seg, altså om flere vil registrere seg som faddere eller faste giver ved denne typen aksjoner i framtiden, eller om det er viktig å få snakke med noen når man først velger å ringe inn for å melde seg. Uansett er det viktig å ha bemanning og kapasitet på callsentrene som kan takle en såpass betydelig innringing som det var 15. desember i fjor.

Intelecom har åpenbart håndtert etableringen av midlertidige callcentra på en bra måte, siden det har fanget så mange nye faddere. En takk til Intelecom som delte tallene med Ideelt Sett slik at vi kan bringe dem videre.

Vi gratulerer SOS-barnebyer med et fantastisk resultat som gir gode inntekter i flere år framover.

Legg igjen kommentar