Orgsoft har fusjonert med Proventus

Tormod Sveli – daglig leder Proventus AS

Organisasjonssystemet Orgsys har de seneste årene oppnådd en betydelig posisjon i organisasjonsmarkedet. Flere ledende organisasjoner har valgt å satse på løsningen som sitt kjernesystem, noe som igjen har ført til behov for å styrke organisasjonen rundt Orgsys både med hensyn til kapasitet og teknologi. Løsningen ble en sammenslutning med konsulent- og teknologiselskapet Proventus og gjennomført ved at all virksomhet i Orgsoft AS videreføres i Proventus AS (org.nr 984 794 452), som overtagende selskap. Orgsoft-navnet blir derfor borte. Virksomheten er flyttet sammen i moderne lokaler i Christian Krohgs gate 16 i Oslo.

Sterkt fagmiljø

Orgsys er utviklet med teknologi fra Progress Software. Proventus AS har et av Europas sterkeste miljøer på Progress teknologi. Proventus har utviklet og levert store virksomhetskritiske løsninger på denne plattformen til kunder i offentlig og privat sektor i mer enn 20 år. I tillegg besitter Proventus høyt sertifiserte Microsoft-utviklere.

Selskapene har kjent hverandre godt gjennom mange års forretningssamarbeid og felles kontorlokaler. Vår felles forretningskultur og utfyllende teknologiske kompetanse ser vi på som nøkkelen til at denne fusjonen kan betegnes som en perfekt match. Det fusjonerte selskapet teller 15 ansatte med hovedvekt på teknologiske ressurser. Samlet omsetning for virksomheten i 2012 forventes å passere 20 mill. kr. Samtlige eiere i begge selskaper fortsetter som eiere og nøkkelpersoner i det nye selskapet.

-          «Vi tror Proventus er den beste partneren vi kunne finne for å kunne videreføre satsingen på Orgsys som fremtidens beste norske organisasjonssystem. Proventus har de ressursene Orgsys trenger fremover, og Orgsys passer meget godt inn i Proventus’ øvrige forretningsportefølje», sier Aasold Ekelund, partner og seniorutvikler.

-          «Orgsys-markedet representerer en perfekt arena for å utnytte vår kompetanse og erfaring innen systemintegrasjon og utvikling av komplekse fagapplikasjoner», uttaler Tormod Sveli, partner og daglig leder i Proventus AS.

Hva betyr dette for Orgsys?

For kundene vil sammenslåingen derfor først og fremst bety økt tilgang til ressurser og kompetanse for å etterkomme kundenes ønsker, gjennom økt trykk på kontinuerlig forbedring og videreutvikling av Orgsys. Sentrale temaer i den videre satsning vil bl.a. være:

  • Lettere brukeropplevelse gjennom flere plattformer
  • Profesjonelle tjenester
  • Flere integrasjonsmuligheter mot eksterne tjenester
  • Treffe nye markeder

Vårt mål er å gjøre Orgsys til den mest foretrukne IT-løsning for middels- og større medlems- og innsamlingsorganisasjoner, forteller Tormod Sveli.

Legg igjen kommentar