Lanseringslunch: Medlemsmodellen lanseres i Oslo

Endelig er den her!

En bok som tar et helhetsgrep på medlemsutviklingen i ideelle organisasjoner. Medlemsmodellen inneholder åtte steg som forbedrer organisasjonens evne til å rekruttere, aktivisere og beholde medlemmer. Den har blitt svært godt mottatt i det svenske organisasjonslivet.

Nå kommer Medlemsmodellen også på norsk, i en utgave som er tilpasset norske forhold. Den 13. april lanseres boken i Oslo i samarbeid med Stiftelsen Soria Moria. Vi vurderer å tilrettelegge for trening av ”trenere” og være med på implementering av opplæringsmodellen slik den er skissert i boka.

Mer informasjon og invitasjon her

1 Kommentar til Lanseringslunch: Medlemsmodellen lanseres i Oslo 13. april

  • Heidi G. Smerud

    Hei ønsker å delta på lanseringslunsg og håper det ikke er for sent?

    Er det noe kostnader rundt dette og hva koster boken?

    Mvh
    Heidi

Legg igjen kommentar