Mobile muligheter for organisasjoner - del 1: Inspirasjon og overblikk

Tre gratis frokostseminarer

Stiftelsen Soria Moria arrangerer tre gratis frokostseminarer av tre timers varighet.

Første frokostseminar arrangeres 22. mars 08.30 – 11.30. Møt Telenor, DNB, Sveriges fremste ekspert på mobil innsamling og mye annet. Gå direkte til program og påmelding her eller les hele saken.

Faglig overbygning er mobilen som verktøy for organisasjoner: Giverkanal, rekrutteringsverktøy og kommunikasjonskanal. Hva kan organisasjoner utrette med dagens og morgendagens teknologi? Mobilen, sammen med andre tekniske plattformer: Et kraftverktøy med store muligheter.

Dette tar vi opp i seminarrekken

Hvor står vi, hva er nytt, hvor er vi på vei? Hva har andre gjort? Hva må organisasjonene tenke på? Hva har vi sett i året som har gått på dette området? Hva kommer? Hvordan benytte mobilen i rekrutterings- og innsamlingsarbeidet. Inspirasjon og trender.

Det blir en naturlig og tematisk progresjon i seminarene med snorkling i overflaten og overblikk (frokostseminar 1), deretter dypdykk (frokostseminar 2) og til slutt ”Thumb app, Dudes”: mobilen integrert i sosiale medier (frokostseminar 3).

Del 1: Inspirasjon og overblikk

I dette frokostseminaret ser vi på trender og muligheter innen mobilteknologi. Hva har vi sett i året som gikk, hvor står vi nå og hva kommer rundt neste sving? Vi har samlet noen av de fremste ekspertene på mobil utvikling og trender i Norge og Sverige for å vise hva som er mulig med mobilen som verktøy.

Vi ønsker velkommen til første frokostseminar 22. mars klokken 08.30 – 11.30 i Øvre Slottsgate 3, Oslo. Lokalene til DNB.

Påmelding til 22. mars

Send SM MOBIL1 <Skriv inn NAVN, E-POST, ORGANISASJON> til 2377 innen 20. mars. (1,- / melding)

Frokostseminarene er gratis, men regn med ca 5-10 kroner i sms-utgifter per seminar. Invitasjon og påmeldingsinformasjon til seminar nummer to og tre kommer snart, men hold av 27. mars kl 08.30 til 11.30 til seminar nummer to.

Last ned fullstendig program i pdf

Få med deg bl.a. dette:

  • Frokosten er servert fra 08.30!
  • Frode Alvad, Telenor: Tempen på mobilmarkedet i Norge. Trender og muligheter
  • Terje Larsen, DNB: Mobil lommebok – kredittkort på mobil allerede i 2012? Nye muligheter for innsamling?
  • Patrik Haggren, KomMed: Hva har mobilen blitt brukt til i andre land? Trender og eksempler fra Sveriges fremste ekspert på mobil for organisasjoner.
  • Konkrete kampanjer og case. Utgangspunkt, gjennomføring, resultat og evaluering. Alt fra store, dyre kampanjer, til lavbudsjettkampanjen som ”alle” kan gjennomføre.

NB:Frokostmøte 2 med tema ”dypdykk” finner sted 27. mars på samme sted. Frokostmøte 3 berammes snart og der skal vi se på integrering av mobil i sosiale medier og andre bra saker.

Legg igjen kommentar