Lansering av ny innsamlingsplattform - fagdag med nasjonale og internasjonale foredrag

Till Behnke - CEO at BetterPlace

Stiftelsen Givende inviterer, i samarbeid med Stiftelsen Soria Moria, til fagdag med nasjonale og internasjonale foredrag 15. mars. Stiftelsen Givende lanserer den nye innsamlingsplattformen med arbeidstittel «Giverstedet».

Innsamlingsfaglig blir dagen en sjelden mulighet til faglig påfyll, kunnskap og inspirasjon. Vi har hentet inn dyktige foredragsholdere som tar for seg forskjellige temaer innen innsamling, med fellesnevner faglig tilknytning til den nye giverplattformen. (Se presentasjon av den enkelte lenger ned på siden)Få med deg:

  • internasjonale fundrasingtrender
  • sikkerhet rundt innsamlinger
  • møt representanten fra en ny generasjon givere som mobiliserer på en ny måte
  • møt sosiale entreprenører med gjennomslagskraft og -evne
  • møt lederen av Europas største non-profit innsamlingsplattform
  • bli presentert for teamet bak Stiftelsen Givende med partnere

Og ikke minst: Få med deg lanseringen av en ny innsamlingsplattform som alle kan benytte. Les gjerne sak om satsingen i Mandag Morgen fra november -11.

Tidsrom: 11.00 – 15.00

Sted: Frivillighetens Hus, C. J. Hambros Plass 5, Oslo

Arrangementet er for organisasjoner og andre spesielt inviterte. Det koster ikke noe å delta, men vi vil gjerne vite om du ønsker å spise.

Last ned oppdatert program og tidsskjema i PDF her

Påmelding til mari@givende.no

Agenda:

11.00 – 11.30  Mat & prat

11.30 – 11.35  Velkommen fra oss i teamet

11.35 – 11.50  Børre Hagen, Innsamlingskontrollen

- Hvilke prioriteringer og oppgaver blir de viktigste for Innsamlingskontrollen i tiden som kommer?

11.50 – 12.30  Neelam Makhijani, Resource Alliance

- What’s up? International fundraising trends and the International Fundraising Conference.

Pause

12.45 – 13.15  Anne Louise Hübert, en uvanlig og engasjert giver

- Du behøver ikke forandre verden, men du kan! Anne Louise er en verdig representant for en ny generasjon givere, som engasjerer og mobiliserer egne nettverk. Og som skaper store resultater!

13.15 – 13.30  Deedly: Nytt mobiliserings- og rekrutteringsverktøy for unge mennesker

- Gisle Birkeland og Rahim Nicolai Ali bygger sin egen versjon av fiverr.com, der inntekter og engasjement går til egen hjertesak.

13.30 – 14.15  Till Benche, BetterPlace

- Digital fundraising, suksesscase: Hva, hvordan og hvorfor? Hvem lykkes og hvem lykkes ikke?

14.15 – 14.45  Presentasjon av ”Giverstedet”, navn, samarbeidspartnere og konsept

- Teamet bak presenterer

14.45 – 15.00  Spørsmål og svar

15.00 -            Mingling – unik mulighet til en fagprat med folk du ellers ikke møter!


Presentasjon av dagens bidragsytere:

Børre Hagen

Børre Hagen – Innsamlingskontrollen

Børre Hagen er privatpraktiserende advokat, og er engasjert som daglig leder av Innsamlingskontrollen ved siden av sin ordinære advokatpraksis. Han har hatt ansvaret for å etablere innsamlingsregisteret, hvis formål er å bidra til at det skal være økt åpenhet om gjennomføringen av- og pengeforvaltningen ved pengeinnsamlinger.

Neelam Makhijani

Neelam Makhijani

Neelam Makhijani is the CEO of the Resource Alliance, a global network for fundraising, resource mobilisation and philanthropy. Neelam is providing overall leadership to the organisation, working closely with various stakeholders, including board members, beneficiaries, speakers, sponsors, Ambassadors and institutional partners. She now lives in the UK, but also has experience from fundraising in India.

Anne Louise Hübert

Anne Louise Hübert

Anne Louise Hübert er 22 år gammel, og på de årene har hun rukket å hjelpe flere mennesker enn de fleste av oss klarer på et helt liv. Hun havnet litt tilfeldig i en fattig landsby i Afrika, og bestemte seg der og da for å gjøre noe for menneskene der. Anne Louise har skaffet rent vann, mat, veier, trær og arbeid til tusenvis av mennesker, og representerer en ny måte å tenke hjelpearbeid på.

Tre gode venner: Gisle, Erik og Rahim

Gisle Birkeland og Rahim Nicolay Ali

Gisle og Rahim satte fart på prosessen med å få teleoperatørene til å åpne for sms-innsamling i 2010. De fikk bistandsminister Erik Solheim til å skrive brev til Baksaas i Telenor der han ba om at det ble åpnet for sms-innsamling. Resultatet kjenner vi. Nå er Gisle og Rahim tilbake med Deedly, en genial måte å skape engasjement på!

Till Behnke

Till Behnke

Till Benkhe er 32 år gammel og leder betterplace.org, en non-profit innsamlingsplattform som har fått internasjonal oppmerksomhet. Han er en engasjerende formidler, og ble av tyske Capital i 2011 trukket fram i en artikkel om unge ledere som en av 3 personer under 40 år i Tyskland som utmerker seg som spesiell. Han har også holdt foredrag på den ettertraktede TED-konferansen.


4 Kommentarer til Lansering av ny innsamlingsplattform – fagdag med nasjonale og internasjonale foredrag

Legg igjen kommentar