Velkommen til International Fundraising Conference 2012!

Fra 16. til 19. oktober gjennomføres International Fundraising Conference 2012. Konferansen representerer ”State of the art” innen fundraising, og mange reiser hit for å dele kunnskap, bygge nettverk og finne ut hva som skjer på innsamlingsfronten utenfor lille Norge. Kongressen er verdens ledende innsamlingskongress med over 1000 deltakere fra 60 land.

Deltakere i Soria Morias nettverk får £100 i rabatt!

Gjennom vårt samarbeid med Resource Alliance har vi forhandlet frem en rabatt på 100 pund for de norske deltakerne, men dette betinger at påmelding skjer til denne linken.

Tre eller fire dager?

Du kan velge mellom å delta i tre dager, eller legge til en fjerde dag og delta på en forhåndspåmeldt Masterclass. Dersom du er tidlig ute eller bestiller Masterclass er du garantert plass på selve konferansehotellet. Da er det lettere å utnytte muligheter for nettverksbygging.

Norsk koordinator i mer enn 20 år – Tore Gullaksen

Tore har jobbet med IFC i mer enn 20 år! I løpet av disse årene har hundrevis av norske deltakere hentet hjem inspirasjon og nye tanker. Vil du vite mer om konferansen, program, eller spørsmål som ikke besvares på nettsidene kan du ta en prat med Tore på 90974610 eller sende en e-post til tore@joingf.no

Konferansen representerer en unik mulighet for faglig påfyll, nettverksbygging, ideer til nye innsamlingsaktiviteter samt kontakter verden over for videre oppfølging.

Mer informasjon om årets konferanse her

Se  informasjonsfilmen nedenfor og bli inspirert!

NB! I skrivende stund er det mulig å få billett t/r Amsterdam for under tusenlappen hos KLM!

Legg igjen kommentar