Samfunnsansvar: Fra sponsing til CSR

Etter en hyggelig morgenkaffe på et frokostseminar i regi av Kirkens Bymisjon ble følgende henvendelse fra Stiftelsen Soria Moria oversendt til Det amerikanske handelskammeret, AmCham:

Hei, og takk for trivelig samtale over frokostkaffen i kjerka hos Bymisjonen forrige uke. Sitter og titter på kortet ditt og funderer på hva vi kan gjøre sammen? Vi i www.somo.no arbeider mye med kunnskapsdeling og nettverksbygging. I Norge ligger vi langt bak USA mht. charity/godhet fra bedriftenes side, men det er jo store forskjeller i samfunnsstrukturene. Vi er født inn i et system som tar vare på oss fra vugge til grav, men det endrer seg trolig raskere enn vi tror. Bedrifter vil ta (og tar) stadig større samfunnsansvar. Kan vi bruke noen av dine bedrifter som case, evt. drive litt kompetanseoverføring/erfaringsutveksling mellom norske og  amerikanske bedrifter? Artig å høre hva du tenker!

Svaret fra Tone Nymoen i Amcham var invitasjon til å skrive en artikkel i organisasjonens nyhetsbrev, og et mulig videre samarbeid.

Artikkelen finner du her

Norsk utgave her

Vi ser frem til videre dialog med AmCham, og takker for tilliten så langt!

Legg igjen kommentar