Organisasjonsseminaret til DnB NOR i nytt format, meld deg på 8 september!

Den gode fagsamtalen

Det tradisjonelle organisasjonsseminaret med DnB NOR har i 12 år vært den årlige, norske møteplassen for organisasjoner der det drøftes fag, kommunikasjon, strategi, rammevilkår og ikke minst inntektsskapende arbeid. Etter 12 årlige seilaser til København har banken valgt å trekke på land og endre formatet på seminaret.

Foredrag, fagprat, sosialt samvær

Faglig påfyll, middag og mingling gir gode resultater; det er derfor det tradisjonelle seminaret nå gjennomføres i nytt format. Den uformelle fagpraten er viktig. Den gode samtalen mellom kolleger som til daglig føler at de konkurrerer, men som her møter gode kolleger i andre organisasjoner og utveksler erfaringer, gleder og kanskje noen frustrasjoner. Det er mange som har dukket opp på hverandres FB-sider og Linkedin-profiler i etterkant av Organisasjonsseminaret.

Fundraisingkonferansen passer for alle som jobber innenfor innsamling i organisasjoner, eller deg som vil lære mer om temaet. Deltakeravgiften er satt til 800 kroner – nettopp for å inkludere flest mulig!

Påmelding her

Sted: Det Norsk Veritas, Høvikveien 1, Høvik.

Dato: 8. september 2011.

Tid: Kl. 10.00 – 20.00. Bussavgang fra Oslo S/hotell Opera kl. 09.00.

Påmeldingsfrist: 24. august 2011.

Program:

09.00: Avreise fra Oslo S/Hotell Opera

10.00: Åpning

10.15: Fundraising – en viktig faglig utfordring i alle frivillige organisasjoner

President og tidligere GS i Norges Røde Kors, Sven Mollekleiv.

Det er viktig å gi folk konkrete muligheter til å engasjere seg. Fundraisere er derfor en meget viktig faggruppe i alle organisasjoners virksomhet.

10.30: Building Community, the future for Individuals Fundraisers

Founder & Ideas Engineer in Tangible, Stephen Pidgeon.

Social media – wonderful for people to talk to each other but, so far, not much money. Time to think again! Perhaps it’s the outcome, closer communities, not the medium that has the potential. And even if it were the medium, well, the days of using single media are well gone.  Multi-channel rules! In this session, and backed by recent research, Stephen will explore the opportunities and dangers of creating communities. He will demonstrate how the use of multiple and integrated media will transform fundraising, outlining twelve techniques that very few charities in the world are yet doing – things that in five years time will be normal. Getting there will require a change of attitude and the combination of new technologies with rock solid direct marketing fundraising. Now, that is exciting…but definitely scarey!

11.30: Lunsj

12.45: Fundraising og digitale medier – sett med norske øyne

Spesialkonsulent i Kreftforeningen, Beate Sørum.

Hva er tusen facebook-fans verdt? Hva med hundre tusen? Nå har vi jobbet med facebook og andre sosiale medier i noen år, hva får vi egentlig ut av det? Gir engasjement og støttespillere penger i kassen? Hva kreves for å samle inn penger i de digitale kanalene? Er det mulig å lykke?

14.00: Pause

14.30: Merkevarens betydning for innsamling

Marketingsjef i Redningsselskapet, Klaus Damlien og kreativ leder i Tangram, Bjørn Rybakken.

Merkevaren er en viktig forutsetning i organisasjoners innsamlingsarbeid. Hvorfor klarer ikke giveren å skille de frivillige organisasjoner fra hverandre?

15.30: Pause

15:45: Supporter Recruitment – a fundraiser’s biggest challenge

Founder & Ideas Engineer in Tangible, Stephen Pidgeon.

Finding new supporters – it’s an increasing challenge for direct marketing fundraisers. In this wide-ranging review of what is and what isn’t working in UK and other parts of the world, Stephen will look at the many opportunities available and the disciplines essential to finding and welcoming new supporters in this multi-channel world. Come with your own stories of success and failure and join this ‘ideas exchange’ where all can learn.

16. 45: Donor care & thank-you magic

Founder & Director in Ask Direct, Damian O´Broin.

Did you know that first time donors who receive a prompt and personal thank you are much more likely to give again? If your charity went out of business tomorrow, would your donors miss you? We spend a fortune recruiting donors. And then throw it all away with bad donor care. How can you build donor loyalty? In this session, Damian will remind us how to keep donors and introduce several of his findings, like «What do donors want?», «The three things your THANK YOU needs to do» and «The importance of speed»… Almost 1 in 5 fail to acknowledge the gift in any way, ever. Don’t be like them! Learn how to put magic into your thank you!

18.00: Middag

20.00: Avreise til Oslo

Påmelding her

1 Kommentar til Organisasjonsseminaret til DnB NOR i nytt format, meld deg på 8 september!

  • Gisle Lunde

    Gamle artikler bør fjernes. ! Denne er gammelt nytt nå, men kan fort forlede noen til å tro at neste konferanse er LØRDAG 8. sept i år.

    Eller en flott side og bra nyhetsbrev.

Legg igjen kommentar