Facebook lanserer Non-Profit resource center

Facebook lanserer Non-Profit resource center, et nytt verktøy for å hjelpe organisasjoner med igangsetting og drifting av sosiale nettverk. En egen side med guiding, hvordan komme i gang, eksempler, etc.

Siden er gull for alle som arbeider med innsamling og det er ikke det  minste rart at siden i skrivende stund er oppe i 410 000 likes!

Ta en titt for skolering og inspirasjon

Som ”added value” til denne artikkelen kan du kikke gjennom presentasjonen vår fra Innsamlingsforum i Stockholm. Den har tittel: Ger ”coola” kampanjer pengar eller blir de bara en ”snackis”? Norske Henrik Alfheim imponerte med svensk tittel, norsk innhold og mange gode eksempler på hva man får i cyberspace, også de som har svært begrensede midler.

Vi i Soria Moria liker jo å dele, og ønsker deg riktig god og inspirerende lesning

NB: Ikke til stede i sosiale medier? Hva venter du på?

Legg igjen kommentar