På tide å komme i gang med sms-innsamling

I oktober 2008 påbegynte Stiftelsen Soria Moria prosessen med å få operatørene til å åpne for sms-innsamling i Norge, og etter snaut to år kom vi i mål!

2010 var året da vi omsider fikk på plass en innsamlingsløsning for mobiltelefon. 2011 blir et spennende år nå som verktøyet finnes og kan brukes, men vi opplever at mange organisasjoner sitter ”på vent” fordi de er usikre på hvilken leverandør de skal samarbeide med. Redaksjonen har fått mange spørsmål om hva de bør gjøre, hvem de skal samarbeide med og hvordan ting bør gjøres. I tillegg har vi mottatt bekymringsmeldinger fra både organisasjoner og operatører om leverandører som dessverre ikke leverer produktet de har solgt.En tjeneste som kan benyttes til det meste

CPA-GAS er en tjeneste som kan integreres i CRM-systemer. Du kan samle inn penger, rekruttere givere, ha dialog med givere og støttespillere, og du kan legge opp til fast månedlig trekk på inntil 300 kroner pr. transaksjon. Verktøyet kan også brukes til å rekruttere og pleie nye og yngre givere innenfor fastgiversegmentet.

Vi har valgt å presentere tilbud og muligheter fra noen store, seriøse aktører. Her finner du faktaark som kan skrives ut med priser for oppsett, drift, osv.

Det er ikke lenger grunn til å vente – skriv ut, les, ta et valg og sett i gang med sms-innsamling!

Faktaark fra Bring Dialog

Faktaark fra Eurobate

Faktaark fra Intelecom Norge

Faktaark fra PSWinCom

Legg igjen kommentar