Fundraisingregel nr. 1: Lytt til erfarne fundraisere

Erfaring og vilje til endring betyr mye i inntektsarbeidet. Og det handler ikke minst om kunnskap. Om snaut fem uker møtes fundraisere fra hele verden i Holland for å diskutere fag og bli litt klokere. Kommer du?

Her finner du erfaringer fra tidligere deltakere:

Knut Fr Blütecher, Markedssjef Norges Blindeforbund

«Jeg har deltatt på International Fundraising Congress (IFC) flere ganger. Hvert opphold har gitt meg påfyll av tanker og ideer om hvordan utvikle nye inntektskonsepter og/eller videreutvikle eksistrende inntektsaktiviteter. Skal vi utvikle oss, gjør vi normalt ikke dette alene bak en lukket dør. For meg er det viktig å ta et steg ut fra den normale arbeidsdagen for å ta i mot nye impulser  og møte mengder av engasjerte mennesker. Dette gjør man i løpet av denne konferansen, hvor hovedfokuset er hvordan skape og beholde gode relasjoner og allianser ut mot giver, næringsliv, legater og det offentlige via budskap, teknikker og verktøy.

Et godt råd er å reise flere. Det skaper engasjement og gir synergieffekt. Hyggelig er det også!»

Elizabeth Toyer, Sjømannskirkens Oslo-kontor

”For meg som var forholdsvis ny innen innsamling, var deltagelsen på IFC av stor betydning. Den gav meg god innsikt i hva innsamling er, hvilke tema som er viktig og konkrete eksempler på kampanjeløsninger. I tillegg var det inspirerende å bli kjent med andre innen bransjen og høre på entusiastiske forelesere.”

Øystein Eriksen Søreide, påtroppende markedsdirektør i Unicef Norge

«Jeg har deltatt på konferansen i Holland flere ganger. For alle som driver med innsamling er dette utvilsomt den beste anledningen som finnes til å få oversikt over nye trender i faget og til å friske opp gammel lærdom. Er du ny innsamler er dette et must!»

Trond Henrik Sand, innsamlingskonsulent Bibelselskapet

«IFC konferansen er inspirasjon, påfyll og praktisk veiledning for deg som jobber med innsamling!

Møt verdens beste foredragsholdere på alle tema fra kampanjer, til web TV og sosiale medier som facebook og twitter. Vil du vite hva neste års trender er, så er IFC plassen. Jeg vil anbefale å bo på konferansesenteret for å få størst utbytte av konferansen.»

Hanne Lin Prestegård, Markedskonsulent Redningsselskapet

«Mitt inntrykk er at konferansen er profesjonelt drevet, med mange og aktuelle forelesninger og workshops om innsamling. I tillegg får man inspirasjon fra andre som arbeider innenfor det samme fagfeltet, og man kan aktivt bygge nettverk for videre diskusjoner.»

Legg igjen kommentar