Right To Play 10 år - velkommen til jubileumsseminar!

Hvor viktig er lek og aktivitet for å skape nytt håp, kjenne glede og mestring for utvikling av individ og lokalsamfunn? I 10 år har Right To Play arbeidet med lek og idrett med fokus på fysisk, psykisk og sosial utvikling for å bedre hverdagen til barn og unge. Norges idrettsforbund har likeså hatt fokus på å bygge strukturer og aktivitet i sør, og flere og flere bistandsorganisasjoner ønsker å benytte lek og idrett som et komplementært bidrag inn sitt arbeid.  

Invitasjon til jubileumsseminar 

For å belyse temaet inviterer Right To Play på 10-årsdagen, mandag 29. november 2010, til fire timer med erfaringsutveksling på dette utradisjonelle, men viktige og interessante området innenfor utviklingsarbeid. Det er en glede å kunne presentere svært kunnskapsrike og engasjerte ressurspersoner fra både praktisk og teoretisk arbeid innen fagfeltet. 

Mange kan ha mye å lære av Right to Play, last ned invitasjonen og meld deg på!

Legg igjen kommentar