Bart + sms = cash!

La barten gro og tjen penger til Stine Sofies Stiftelse!  

Stine Sofies Stiftelse er en organisasjon med høy andel kvinnelig ansatte og tilhørende feminine innslag på arbeidsplassen. Kontrasten blir derfor synlig når de lener seg på maskuline verdier og oppfordrer alle menn med skjeggvekst til å la barten gro for å skaffe inntekter til organisasjonen.  

Stine Sofies Stiftelse konverterer barten din til cash! 

Du anlegger bart og folk stemmer på barten din via sms som koster 5 kroner. I tillegg gjennomføres en del lokale aktiviteter som kick-off, osv. Det er planer om å produsere en tilhørende kalender med kjente fjes fra lokalmiljøet. Her blir det egen sponsor og /eller annonsør for hver måned. Kalenderen blir produsert av profesjonelle, lokale krefter som stiller med gratis foto og design. Det er ingen tvil om at bartebilder ”ruler” i området for tiden. Et eget nettsted støttes av Facebook for spredning av det glade budskap. I skrivende stund har drøyt 2500 personer avgitt sin stemme, noe som er et veldig bra resultat. Grimstad er jo som kjent ingen storby.  

Ideelt Sett spurte Tone Flovik, markedskoordinator i Stine Sofies Stiftelse, hva damene på kontoret synes om satsingen?  

-Kjempeflott initiativ med høy artigfaktor! Det spesielle er at menn tar initiativet til en satsing for et mykt formål. Ikke minst også at det retter seg mot stiftelsens arbeidsområder. I tillegg til at det genererer midler til vårt arbeid og våre prosjekter, er det veldig motiverende og inspirerende med et slikt initiativ. Det at enkeltpersoner og ildsjeler bruker sin kreativitet og gir av sin tid for å samle inn midler til et godt formål på en slik måte synes vi er flott!  

Blir det like obligatorisk med bart i Grimstadområdet som i muslimske land?  

-He-he! Godt alibi for å prøve bart, husk at bart gir selvtillit og at en mann med bart er en leder!  

Det skal legges til at initiativet kommer fra ”En gjeng gutter”, men redaksjonen mistenker at Richard Nordahl, til daglig prosjektleder i Stine Sofies Stiftelse, har deltatt med begge hender på rattet.  

Hva mener så eksperten?  

For en evaluering fra profesjonelt hold kontaktet Ideelt Sett Sjefsblogger Thomas Moen og ba om hans umiddelbare kommentar.  

-Dette er noe som absolutt engasjerer, men jeg savner en kortversjon om hvordan det hele funker på forsiden, en linje eller to. Husk at folk er late! Ellers er løsningen og konseptet kjempekult!  

Mobilløsningen er levert av Link Mobility og Digital Natives.

Mer om bartvember

Se på Facebookløsningen

Legg igjen kommentar