Presentasjoner fra seminar 13. november 2009

Som en gest til de av våre lesere som ikke var til stede på seminar om sosiale medier, legger vi her ut de presentasjonene som ble benyttet.

OBS!
Sosiale medier krever strategi og oppfølging.
Her følger en av de viktigste appellene fra seminaret:
Ikke la dette bli et av mange seminarer der du kommer tilbake på jobben full av inspirasjon, ideer og pågangsmot og opplever at bakkemannskapet rundt deg ikke henger med. Dersom organisasjonen skal lykkes i arbeidet med sosiale medier krever det langsiktig og strategisk jobbing. Det må bygges et fundament som må vedlikeholdes. Det finnes ingen fasit, og alle organisasjoner krever individuell tilpasning til- og kalibrering for sosiale medier.

Her finner du presentasjonene fra seminaret «Sosiale medier – nok prat» i regi av Stiftelsen Soria Moria 13. november 2009.

Legg igjen kommentar