Tanker etter seminaret

Thomas Moen

Av Thomas Moen

Hei mennesker, først og fremst tusen takk for alle tilbakemeldinger jeg har fått fra foredraget mitt 13. nov. Betyr mye for meg å høre at folk liker å høre på hva jeg brenner for :) Allerede på mandag begynner fagdagen om sosiale medier som både jeg og Henrik skal være tilstede på. De 10 tilgjengelige plassene ble raskt fyllt opp, og tenkte derfor å tilby dere som ikke fikk muligheten til å delta på fagdagen å ha en 2 timers workshop sammen med meg til en svært redusert pris.

 

Det er viktig at flest mulig beveger seg inn i de sosiale mediene så raskt som mulig, og da er det viktig å få hjelp til å ta de første riktige stegene. Hvis du kunne tenke deg å få besøk av meg, send en e-post til thomas.moen@gmail.com.

Sosiale medier handler om å lytte, dele og snakke sammen. Den digitale genrasjonen som kommer etter oss har en helt annen måte å kommunisere og bli kommunisert til, og hvis dere ikke er klare til å kommunisere vil dere tape. Når man først er der ute og begynner å få tilbakemeldinger fra mange forskjellige mennesker garanterer jeg dere at tiden dere bruker på sosiale medier bare vil øke, og gjøre at dere får en bedre og tettere dialog som gjør at dere får en bedre forståelse for menneskene dere engasjerer hver dag.

Da gjerne turen innom bloggen min hvor jeg skriver mye om dette, og følg meg gjerne på twitter også.

 Ha en strålende dag :)

Thomas

http://thomasmoen.com/

http://twitter.com/thomasmoen

Legg igjen kommentar