Antirasistisk Senter vant Reklame for alvor

Bente Kvam Kristoffersen

Tradisjonen tro blir det julaften i juni for to organisasjoner. Den ene vinner Reklame for Alvor, og den andre vinner Design for Alvor. Etter nøye gjennomgang har årets styringsgruppe valgt to organisasjoner som får hjelp med kommunikasjon og design. Lederen av styringsgruppen, Bente Kvam Kristoffersen har landet på to viktige organisasjoner.Fornyer 60-åring

Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon trakk det lengste strået om ny profil og blir tildelt årets Design for Alvor. Foreningen vil få en ny drakt på sin 60-årsdag helt uten kostnader. – Med de rundt 70 medlemsorganisasjonene som ligger under FFO blir dette en fin referanse for Design for Alvor, og vi håper på mange gode søknader til neste år sier lederen av styringsgruppen, Bente Kvam Kristoffersen.

Får reklamekampanjen

Antirasistisk Senter er den heldige vinneren av årets Reklame for Alvor der det blant de 46 søknadene var mange verdige vinnere.

– Dette er et tema som er svært aktuelt om dagen, og vi syntes det var på tide med fokus på denne problematikken, sier Kristoffersen.

Til høsten braker det løs, og allerede 19. august legges de to briefene ut på Kreativt Forums hjemmeside. Frem til da skal styringsgruppen både bli bedre kjent med organisasjonene, og ikke minst finne en riktig vinkling på oppgaven.

Mer informasjon på sidene til Kreativt Forum

Legg igjen kommentar