Informasjonsmøte om Webstamp 18. mars

Den 17. mars lanserer Blindeforbundet Webstamp i Norge. Webstamp er en ny måte å samle inn penger på og samtidig markedsføre organisasjonen på internett! Vi vil gjerne invitere deg og din organisasjon til å bruke dette nye verktøyet som gir organisasjonen tre fordeler: Inntekter, synlighet og relasjonsbygging!


Hva er webstamp?

Webstamp er et digitalt frimerke som ligger som en signatur i e-posten du sender ut. Her kan venner, givere og støttespillere vise at de støtter sin hjertesak på to måter: Dels gjennom å gi penger og dels gjennom å spre oppmerksomhet om organisasjonen. På kjøpet ”oppgraderer” de e-posten sin til noe mer enn en vanlig e-post.

Webstamp er solidaritetsporto!

I dag er systemet utviklet slik at man kan sende Webstamps fra Webstamp sin nettside eller fra e-postprogram dersom man har PC og benytter Outlook, Outlook Express, Windows Mail, Gmail eller Hotmail. 

Alle organisasjoner som er tilknyttet SSM er velkommen til møtet. Andre organisasjoner eller aktører kan delta etter spesiell avtale. Gründer og daglig leder Fredrik Ljungberg presenterer Webstamp og hva det kan brukes til, hvordan det brukes og hvilke muligheter innsamlinsgverktøyet gir.

Tid og sted
Torsdag 18. mars fra 11.00 til 13.00: Frivillighetens Hus, C.J. Hambros Plass 5.

Meld deg på i dag!

E-post til ryfetten@somo.no

Legg igjen kommentar