Hvem får testamentariske gaver?

Jeg fant en merkevaretidslinje for produkter vi benytter i løpet av 24 timer. Denne bør gi inspirasjon til en tilsvarende merkevarelinje, men for ideelle virksomheter og gjennom et helt liv. Vi møter mange gode hjelpere på livsreisene våre og dessverre glemmer vi kanskje noen på veien.
Hvor mange organisasjoner husker du som har hjulpet deg på en eller annen måte?

Testamentariske gaver
Jeg tror mange ”detter ned der de befinner seg” i forbindelse med valg av formål for en testamentarisk gave. Nåsituasjon og den nære fortid er kanskje mest avgjørende, og utfordringen ligger i å få folk til å reversere livsreisen og tenke over hva og hvem som har betydd mye på veien. Lykkes vi med det, tror jeg fordelingen av testamentariske gaver vil se helt annerledes ut. I mitt daglige virke arbeider jeg bl.a. for at enda flere skal testamentere til ideelle organisasjoner. I tillegg arbeider jeg med en profesjonalisering hos organisasjonene i form av kompetanseheving og tilgjengelighet.
I høst skjer det mye og jeg er spent på hva vi får til.

Legg igjen kommentar