Organisasjonsseminaret: Mer aktuelt enn noensinne!

Stiftelsen Soria Moria (med bakkemannskap!) har på samme måte som tidligere samarbeidet med DnB NOR om det faglige innholdet. Vi er stolte av å være en del av laget som kan presentere årets program. Bli med på foredrag, fagprat, sosialt samvær og ikke minst til Kongens By.

Husk å melde deg på Norges største møteplass og konferanse for ideelle virksomheter. Tema er som vanlig ledelse, strategi, kommunikasjon og inntektsskapende arbeid.


Kickstart med Johan H. Andresen jr.

Etter en time med dagsaktuelt tema (som flagges senere) vil Johan Andresen fortelle hvorfor han, og mange andre (!) filantroper, har forlatt den klassiske filantropien til fordel for sosialt entreprenørskap. Dette skaper både muligheter og utfordringer for organisasjoner som må omstille seg til en ny virkelighet. Det blir rikelig anledning til å stille Andresen spørsmål, noe vi oppfordrer til. Han representerer en ny generasjon filantroper som tenker nytt og annerledes.

Organisasjonsseminaret holder et høyt faglig nivå. I tillegg møter du bransjefolk i en uformell setting. Faglig påfyll, middag og mingling gir gode resultater; det er derfor det tradisjonelle seminaret nå gjennomføres for 12. gang.

Vel møtt på båten og i Kongens By!

Her finner du program og påmelding

Legg igjen kommentar