Medietreningskurs: Media banker på døra, men er du klar til å åpne?

Terje Lindberg

Media banker på døra, men er du klar til å åpne? Ideelt arbeid har dessverre ikke høy prestisje i media, og når mediene banker på døren er det viktig å være godt forberedt! Stiftelsen Soria Moria gjennomfører medietrening i samarbeid med Company Stories 1. mars. 

 
Om kurset
Kurset starter med at vi kartlegger hva den enkelte er god på. Deretter jobber vi med å forberede intervju og gjennomføre intervju. Avslutningsvis ser vi på hva den enkelte kan fokusere på videre. Kurset er praktisk, morsomt og alle vil lære noe – om seg selv! 

Kl 09:00 – 10:30. ”Dette er meg”. Hva er det beste jeg kan ta med til intervjueren? 

Kl 10:30 – 11:30. ”17-sekunderen”. Hvordan få hovedbudskapet helt frem til mottakeren? 

Kl 11:30 – 12:00 Lunsj 

Kl 12:00 – 14:15 ”Intervjuet”. Hvordan samarbeide med intervjueren for å få best mulig resultat? 

Kl 14:15 – 15:30 ”Kontrakten med seg selv”. Hva bør den enkelte fokusere på fremover. 

Minimum antall deltakere er 6 personer og maksimum er 9.
Pris pr. pers: 2500,- inkl. lunch. 

Dato: 1. mars 2010 

Adresse er Frivillighetens Hus, C. J. Hambros Plass 5, Oslo.(Vis a vis Tinghuset) 

Kurset holdes av Terje Lindberg som har fartstid som programledertrener i NRK og coach og medietrener for ledere og ledergrupper i organisasjoner, bedrifter og det politiske miljøet 

Referanser 

  • NRK
  • VG
  • Scanpix
  • Norsk Folkehjelp
  • Kongssvinger Kommune
  • Fellesforbundet
  • Tandberg

Company Stories 

Company Stories er et lite kommunikasjonsfirma med spisskompetanse på tilstedeværelse i media. Vi tilbyr en unik metodikk og effektive redskaper for å utvikle deg og din organisasjon. Vi jobber både for deg som skal 17 sekunder på nyhetene, og for deg som vil endre noe på lang sikt. Vi leverer en metodikk som gir umiddelbare resultater og som gjør alle gode foran kamera, mikrofonen eller forsamlingen. 

Medietrening 

Å være god foran kamera, mikrofon eller forsamling gjør deg og din organisasjon synlig. Kurset fokuserer bl.a. på dine egne ressurser og hvordan bygge videre på disse, avstressingsmetoder og metoder for å tydeliggjøre budskapet ditt. Kurset er praktisk rettet med intervjutrening foran kamera. 

Terje Lindberg, Kreativ leder 

Terje har bakgrunn som manusredaktør og programlederutvikler fra NRK. Han har fartstid som programledertrener i NRK og coach og medietrener for ledere og ledergrupper i organisasjoner, bedrifter og det politiske miljøet. Terje er utdannet cand. philol. 

Maria Danielsen, Administrativ leder 

Maria har bred erfaring med PR og informasjon innen kultur- og underholdningsbransjen. Hun er utdannet cand. philol. i teatervitenskap. 

Spørsmål eller påmelding til Maria på 415 27 003 eller maria@companystories.no

Legg igjen kommentar